Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Torben Elsig-Pedersen

Byrådsmedlem. redaktør

Telefon40945740

Emailtorel@vejle.dk

Vejle Kommune
 

Jeg arbejder for at skabe plads og muligheder for mennesker. Mit udgangspunkt er, at alle har potentialer, som kan udfoldes til gavn for den enkelte og fællesskabet.

Vi skal investere i at danne vores børn til at blive demokratiske og aktive medborgere. Derfor prioriterer jeg bedre vilkår for vores skoler og børneinstitutioner. Jeg vil give det frivillige foreningsliv gode udfoldelsesmuligheder. Jeg ønsker en kommune, hvor borgere og ansatte trives og kan udfolde sig. Hvor der er kulturel mangfoldighed, gode skoler og vækst i antal arbejdspladser.

Fordi målet er at  fremme den enkeltes aktive deltagelse i at skabe et godt liv for sig selv og andre. 

 

Bag om Torben

Jeg er 52 år og har siddet i byrådet de sidste 8 år. I Vejle Byråd er jeg medlem af økonomiudvalget, kulturudvalget og børne- og familieudvalget.

Ved siden af mit byrådsarbejde driver jeg bladforlaget Magasinhuset, hvor vi udgiver ungdomsmagasinerne TJECK og TJECK teens. Desuden er jeg redaktør for Efterskoleforeningens fagbladet Efterskolen og for Vejlederen, der udgives af Danmarks Vejlederforening.

Det betyder, at jeg professionelt arbejder meget med uddannelsespolitik og unges vilkår i samfundet. Tidligere har jeg været ansat som redaktionsleder i Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger, hvorfor jeg også er optaget af det frivillige foreningsliv og idrætspolitik.

Jeg er gift med Marianne, der arbejder som psykoterapeut og skolepædagog. Sammen har vi tre voksne børn oget barnebarn.

Jeg har i mange år arbejdet med frivilligt foreningsliv, været formand for skolebestyrelse og børneinstitution.

 

Kommunalpolitik - 22.11.2017

Kære radikale

Valget er overstået, og vi har fortsat en plads i Vejle Byråd. Vi er glade for opbakningen fra alle jer, der har støttet i stemmeboksen, med gode argumenter eller praktisk arbejde i løbet af valgkampen.

Vi oplever selv, at vi har ført en særdeles god valgkamp med nogle klare mærkesager. Vi havde et lille, men meget stærkt hold af kandidater. Et homogent hold, der trak i samme retning.

Læs mere
Torben Elsig-Pedersen

Kommunalpolitik - 04.04.2017

Torben Elsig fortsat spids for de radikale

Det bliver 51-årige Torben Elsig som står øverst på stemmesedlen for Radikale Venstre ved kommunalvalget til november. Det siddende byrådsmedlem er dermed klar til sin tredje periode i Vejle byråd. Det står klart efter partiets generalforsamling i Bygningen i aftes.

Læs mere
Torben Elsig-Pedersen